Wijnen

Bekijken als Lijst Rooster

Items 1-10 van 33

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
 1. 2015 Chateau Bonnet Entre Deux Mers Bordeaux Frankrijk
  2015 Chateau Bonnet Entre Deux Mers Bordeaux Frankrijk
  € 11,95 € 9,88

  Château Bonnet is een fraai ogende bezitting. Het voorname en elegante château - het is een echt kasteeltje - werd in 1788 gebouwd op de plaats van een vroeger landhuis. Het domein beslaat 120 hectaren. Het is ruim honderd jaar in het bezit van de familie Lurton. Een prachtig voorbeeld van een klassieke witte Bordeaux. Château Bonnet behoort tot de allerbeste Châteaux van deze appellation. De wijn heeft een geurend en rijk smaakpallet van exotisch fruit en citrus.

  Meer informatie
 2. 2010 vieux chateau negrit montagne saint emilion
  2010 vieux chateau negrit montagne saint emilion
  € 12,95 € 10,70

  De kleur is robijnrood. De neus heeft een mooie balans tussen fruitige aroma's en tonen van peper. De smaak heeft een aangename aanzet met mooie tannine en een fruitige finale. Heerlijk bij konijn in mosterd saus, gevogelte of een selectie van koud vlees.

  Meer informatie
 3. 2012 Chateau Bonnet Reserve Blanc Bordeaux a.c. Frankrijk
  2012 Chateau Bonnet Reserve Blanc Bordeaux a.c. Frankrijk
  € 13,95 € 11,53

  De wijn van dit chateau is gemaakt van de Sauvignon druif, aangevuld met de Semillon. De Sauvignon geeft fraaie frisse tonen, de Semillon zachteid en souplesse. Deze wijn heeft ook nog eens enkele jaren op eikenhouten vaten verbleven. De smaak is daardoor fris maar ook zeer rond en fluweel zacht.

  Meer informatie
 4. 2011 Chateau Bonnet Reserve Bordeaux Frankrijk
  2011 Chateau Bonnet Reserve Bordeaux Frankrijk
  € 13,95 € 11,53

  Château Bonnet is een fraai ogende bezitting. Het voorname en elegante château - het is een echt kasteeltje - werd in 1788 gebouwd op de plaats van een vroeger landhuis. Het domein beslaat 120 hectaren. Het is ruim honderd jaar in het bezit van de familie Lurton. Deze wijn heeft heerlijk vol vers fruit, en een lekkere romige zachte smaak door een zeer fraaie rijping van de druiven uit dit topjaar. Nu al heerlijk op dronk maar nog zeer goed te bewaren tot 2016/2018.

  Meer informatie
 5. 2009 Chateau Le Pin Sacriste Sainte Croix du Mont Frankrijk
  2009 Chateau Le Pin Sacriste Sainte Croix du Mont Frankrijk
  € 14,95 € 12,36

  Sainte Croix du Mont ligt in het Bordeaux-district hier worden halfzoete wijnen geoogst. Net als in Sauternes gaat men in oktober dagelijks de wijngaard in om alleen de overrijpe druiven te plukken. Het resultaat is perfect. Deze wijn heeft een goudgele kleur, het bouquet biedt de onmiskenbare ‘botrytis’ geur en in de smaak is er een perfect evenwicht tussen zoet en zuur. Past zeer goed bij nagerechten van vers fruit, of bij voorgerechten met foie gras.

  Meer informatie
 6. 2010 Chateau Saint Dominique Puisseguin Saint Emilion Frankrijk
  2010 Chateau Saint Dominique Puisseguin Saint Emilion Frankrijk
  € 17,95 € 14,83
  hateau Saint Dominique telt ongeveer 10 ha. en is sinds 2 jaar eigendom van de gerenommeerde familie Rothschild. De afgelopen jaren heeft dit bedrijf veel geïnvesteerd in de produktiemiddelen om de kwaliteit van de wijnen op het gewenste niveau te brengen.De wijngaarden bestaan voor 80% uit Merlot en 20% is Cabernet Franc.Niet alleen het landschap doet dus aan St.Emilion denken, maar dus ook de aangeplante druivensoorten. De wijnen alhier zijn wat soepeler en wat eerder op dronk dan dat U gewend zult zijn van St.Emilion. Het mooi rijpe fruit geeft impressies van cassis, pruimen, zwarte bessen en koffie.De smaak is zacht, soepel met veel fruit en niet te zware tannines.
  Meer informatie
 7. 2010 Chateau Lapelletrie Saint Emilion Grand Cru
  2010 Chateau Lapelletrie Saint Emilion Grand Cru
  € 19,95 € 16,49

  Krachtige rode Saint Emilion. De wijnen van dit chateau kenmerken zich altijd door een verfijnde "drop-toon". Fraai fris en altijd heerlijk fruitig met toch ook de diepgang van een ware Grand Cru. Reeds vele jaren Saint Emilion op zijn best.

  Meer informatie
 8. 2010 Chateau Anthonic Cru Bourgeois Moulis Bordeaux Frankrijk
  2010 Chateau Anthonic Cru Bourgeois Moulis Bordeaux Frankrijk
  € 24,50 € 20,25

  Een snel stijgende ster in Moulis, Sinds de familie Cordonnier het wijngoed in  1979 verwierf, en met name sinds Jean-Baptiste Cordonnier zich samen met maître de chai Charles Fernandez de Castro op zeer serieuze wijze met de vinificatie bezighoudt, behoort de wijn tot de beste tien wijnen van de appelatie. Het geheim is het elk jaar terugkomende inspelen op de specifieke omstandigheden van de oogst. Men kiest het juiste moment van rijpheid van de verschillende druivenrassen en de beslissing of er met de hand wordt geplukt, dan wel machinaal geoogst. Jean-Baptiste Cordonnier verkoopt zijn wijn zélf - hij bezoekt zijn importeurs in alle landen. Hij is ook meestal de eerste Bordelais die zich met een monster van de nieuwe wijn durft te melden. De wijnen van Château Anthonic zijn zeer consistent van kwaliteit, mooi in balans, bezitten mooi rijp fruit, fijne zuurtjes en delicaat houtgebruik - bovendien nog zeer betaalbaar. Elk jaar kijkt hij er weer een beetje trotser bij, hetgeen we heel goed begrijpen als we de wijn eenmaal hebben geproefd. Regelmatig wint Château Anthonic médailles op de betere wijnconcoursen

  Meer informatie
 9. 2000 Chateau Fombrauge Saint Emilion Grand Cru Bordeaux Frankrijk
  2000 Chateau Fombrauge Saint Emilion Grand Cru Bordeaux Frankrijk
  € 45,00 € 37,19

  Wijn met een krachtige maar ook zachte structuur. ruit is nog alom aanwezig, kersenaroma's smelten samen met rijpe houttonen. Nu heerlijk op dronk maar nog vele jaren te bewaren. Heerlijk bij rood vlees of rijpe kazen.

  Meer informatie
 10. 1981 Chateau Cos d'Estournel Saint Estephe a.c. 2me Grand Cru Classe Bordeaux Frankrijk
  1981 Chateau Cos d'Estournel Saint Estephe a.c. 2me Grand Cru Classe Bordeaux Frankrijk
  € 75,00 € 61,98

  quantity: several bottles
  stored in superb conditions, fill level Into Neck
  UWS score: 86/100 
  Robert Parker: 83/100 
  Wine Spectator: 87/100

   

  Meer informatie
Bekijken als Lijst Rooster

Items 1-10 van 33

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren