Algemene voorwaarden

 1. Op al onze aanbiedingen zijn de navolgende leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing.
 2. Bestellingen kunnen in beginsel per doos van 6 flessen gedaan worden. Waar het aantal per fles aangegeven wordt, kan per fles besteld worden.
 3. Alle prijzen van de wijnen in de webshop zijn in Euro’s, inclusief 19% BTW. De geschenkpakketten zijn vermeld in Euro's exclusief BTW. 
 4. Bij bestelling van wijnen uit onze maandelijkse wijnbrief de korting doorberekend, transportkosten worden dan echter altijd in rekening gebracht (10,00 euro per 18 bestelde flessen). Ook indien buiten een straal van 5 km. buiten onze vestiging wijnen per eigen dienst geleverd moeten worden behouden wij ons het recht voor om de kosten daarvan naar evenredigheid vast te stellen en in rekening te brengen.  
 5. Bij elke bestelling ontvangt u binnen twee werkdagen, maar liefst per ommegaande van ons bericht of de wijnen verkrijgbaar zijn. U ontvangt dan tevens de factuur. Na betaling van de wijnen worden deze verzonden/afgeleverd.
 6.  Voor bestellingen boven de € 100, - (binnen Nederland, en zonder doorberekening van kortingen) worden geen afleveringskosten in rekening gebracht.
 7. Bestellingen buiten Nederland worden verzonden tegen kostprijs, betaling van de order dient ook hierbij steeds vooraf te geschieden. Neem hiervoor contact met ons op.
 8. Mocht er tijdens transport breuk of vermissing optreden dan draagt VAN BERKUM WIJNKOPERS er zorg voor dat de nieuwe wijn en/of aanverwant product zo spoedig mogelijk alsnog geleverd wordt. U dient het gebrek bij ontvangst te melden, te specificeren en op de pakbon aan te tekenen. Doet u dit niet, dan maakt u in geen enkel geval aanspraak op een vervangend wijn en/of aanverwant product.
 9. Alle aanbiedingen op de website zijn vrijblijvend. Aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van beschikbaarheid van de wijn. Wanneer een wijn niet meer leverbaar is, wordt er contact met u opgenomen voor uitgestelde levering van de wijn of voor het aanbieden van een alternatief. Mocht deze levertijd voor u niet acceptabel zijn, dan wordt de bestelling automatisch geannuleerd.
 10. VAN BERKUM WIJNKOPERS is nooit aansprakelijk voor schade als gevolg van het niet nakomen van levertijden.
 11. Indien een wijn om welke reden dan ook niet aan uw wens voldoet mag U uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. De kosten van het retourneren zijn voor uw rekening. Retourzendingen dienen per e-mail aan ons te worden gemeld. Na ontvangst van de retouren ontvangt u terugbetaling van de geretourneerde flessen.
 12. VAN BERKUM WIJNKOPERS heeft het recht om prijzen te wijzigen. Tekstuele ommissies kunnen gecorrigeerd worden. Wordt U hierdoor op welke wijze dan ook benadeeld, dan stellen wij U door middel van e-mail op de hoogte. Afbeeldingen van flessen of etiketten kunnen afwijken.
 13. De Wet Persoonsregistratie is van toepassing. Uw gegevens zullen op geen enkele wijze aan derden doorgegeven worden.
 14. Er wordt geen alcohol verkocht aan personen onder de 18 jaar.
 15. VAN BERKUM WIJNKOPERS is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder het nummer 14043648.
 16. Indien u, in het algemeen, een klacht heeft dan kunt u altijd contact met ons opnemen: vanberkum@sittard.nl, telefonisch; op werkdagen van 9.30 uur tot 18.00 uur, 046-4512068. Per e-mail kunt u binnen 24 uur een antwoord van ons verwachten.