Wijnen

Bekijken als Lijst Rooster

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. 2008 Zephyr Gewurztraminer Marlborough Nieuw Zeeland
  2008 Zephyr Gewurztraminer Marlborough Nieuw Zeeland
  € 14,95 € 12,36

  De naam Zephyr doet eer aan de overheersende winden in Marlborough, die er mede voor zorgen dat er zo'n unieke omstandigheden zijn voor de druiven om te rijpen. Glover Family Wineyards, opgericht aan het einde van de 19e eeuw was hierdoor geinspireerd. De wijngaarden liggen voornamelijk in Dillons Point, een sub regio van Marlborough. Er wordt wijn gemaakt in een stijl waar de uitzonderlijke kwaliteit van het fruit met minerale interventie wordt nagestreefd. Frisheid in deze wijn komt voort uit 100% fermentatie in RVS. Opleg op de droesem zorgt voor complexiteit en kracht in deze wijn 

  Meer informatie
 2. 2008 Don Maximiano Founders Reserve Errazuriz Aconcagua Valley Chili
  2008 Don Maximiano Founders Reserve Errazuriz Aconcagua Valley Chili
  € 65,00 € 53,72

  Een van de beste wijnen die op dit domein ooit gemaakt zijn. Bij vele proeverijen scoorde deze wijnen hoger dan de premier grand cru classe's van de Medoc! Bijna ondoorzichtig purperrood van kleur. De neus geniet van krachtig blauw fruit, én van heerlijke aroma's van vanille en cacao. De smaak is vlezig en compleet, wederom met heel veel aanlokkelijk fruit van zwarte bessen, ook een mooie houttoon. De secundaire rijpingsaroma's beginnen zich te ontwikkelen; laurier, drop en een vleugje venkel. De tannine is duidelijk aanwezig, echter van de zachte soort. Een grote wijn.

  Meer informatie
 3. 2008 Kai Carmènere Errazuriz Aconcagua Valley Chili
  2008 Kai Carmènere Errazuriz Aconcagua Valley Chili
  € 99,50 € 82,23

  De doorbraak van Kai is er. Deze wijn is momenteel de standaard voor een "icon" carmenere, het beste verkrijgbaar in Chili van deze druif. De druiven van deze wijn worden stuk voor stuk uitgezocht. Slechts super gezonde druiven worden verwerkt. De smaak is krachtig, maar ook zeer puur en zuiver met heerlijke, loepzuivere kersen tonen en een aangename zeer bescheiden kruidigheid. Zoals het een zeer grote wijn betaamt is deze zeer beperkt verkrijgbaar, en zal vooral deze wijn uit het topjaar 2008 al snel uitverkocht zijn.

  Meer informatie
 4. 2008 vinedo chadwick errazuriz maipu valley chili
  2008 vinedo chadwick errazuriz maipu valley chili
  € 175,00 € 144,63

  Beperkt verkrijgbaar! Vinedo Chadwick is gelegen in Alto Maipu, het grootouderlijk huis van de Chadwick's, eigenaren van Errazuriz. Waar vroeger Polo velden lagen ligt nu een van de beste wijngaarden van Chili. Het is een wijn die gemaakt is van 100% cabernet sauvignon, handgeplukt en zeer zorgvuldig geselecteerd.De wijn heeft een opvoeding gehad van 18 maanden in Frans eikenhout. Een grote, krachtige en volle wijn met hints van zwarte bessen, bosbessen en tabak, met amandel, karamel en hout op de achtergrond. Rijp, met ronde tannines en een lange ronde en zachte finale. De wijn kan zonder meer nog een aantal jaartjes rijpen. Zeer bijzonder!

  Meer informatie
Bekijken als Lijst Rooster

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren