Wijnen

Bekijken als Lijst Rooster

Items 1-10 van 22

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
 1. Quinta do Noval Extra Dry White Port Portugal
  Quinta do Noval Extra Dry White Port Portugal
  € 11,45 € 9,46

  Witte port is meestal zoet. Toch wordt er ook droge witte port gemaakt. Deze is vooral in de zomer als aperitief heerlijk. Serveer hem dan met ijsblokjes, en een schijfje limoen erin. Het is dan een heerlijk fris en verkwikkend.

  Meer informatie
 2. Quinta do Noval Fine Tawny Port Portugal
  Quinta do Noval Fine Tawny Port Portugal
  € 11,95 € 9,88

  Door de rijping van 3 jaar op hout, heeft de port een tanige kleur gekregen, vandaar ook de naam (tawny). De geur biedt nuances van gedroogde pruimen en rozijnen en een aangename houttoon, terwijl de smaak zacht en beklijvend is. Een heerlijk aperitief en ook erg lekker bij diverse soorten kaas. Een traktatie bij verse walnoten

  Meer informatie
 3. Quinta do Noval Fine White Port Portugal
  Quinta do Noval Fine White Port Portugal
  € 11,95 € 9,88

  Deze Port heeft een strogele kleur. De wijn hangt aan het glas, dikke tranen lopen langzaam naar beneden. Uitermate zacht, de geur is aromatisch en doet denken aan muskaat, gedroogde blanke rozijnen en vlierbessen. De smaak is warm, beklijvend, met een zachte finale, waarin impressies van kastanjehout en zuidvruchten prettig nablijven. Heerlijk als aperitief. De wijn kan op kamertemperatuur geschonken worden, maar we zien steeds meer dat men de wijn gekoeld, soms met ijsblokjes serveert.

  Meer informatie
 4. Quinta do Noval Fine Ruby Port Portugal
  Quinta do Noval Fine Ruby Port Portugal
  € 11,95 € 9,88

  Met de Ruby Port maakt u kennis met de “eenvoudigste” port van de “Shipper” Quinta do Noval, die hiermee zijn reputatie als tophuis meer dan bewijst. Deze krachtige, jonge port werd gemaakt uit een blend van de 5 beste druivensoorten van de 40 variëteiten die men aantreft in de verschillende geclassificeerde wijngaarden van de Douro. Dieppurper van kleur, de geur biedt primair fruit van de druiven en in de smaak proeft u rozijnen, een gamma zuidvruchten, en tenslotte een heerlijk lange finale.

  Meer informatie
 5. Quinta do Noval Tawny Reserve Port Portugal
  Quinta do Noval Tawny Reserve Port Portugal
  € 14,95 € 12,36

  Voor deze port neemt men druiven van oudere wijnstokken, zodat er in geur en smaak meer concentraat te proeven valt. De rijping vindt plaats op grote eikenhouten vaten en duurt vijf jaar. De kleur is dan ook duidelijk verder ontwikkeld, met heerlijke nuances van zuidvruchten afgerond met een vleugje hout. Voortreffelijk.

  Meer informatie
 6. quinta do noval black label
  quinta do noval black label
  € 18,95 € 15,66

  Dit is een bijzondere en zeer krachtige ruby port met een fantastische fruit smaak. Een echte specialiteit van het huis Noval dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Prima te gebruiken als after dinner port maar ook heerlijk op vele andere momenten, bijvoorbeeld als afsluiteing van een wandeling in de herfst

  Meer informatie
 7. Quinta do Noval 10 years Old Tawny Port
  Quinta do Noval 10 years Old Tawny Port
  € 24,50 € 20,25

  Door de rijping van 10 jaar op hout, heeft de port een tanige kleur gekregen, vandaar ook de naam (tawny). De geur biedt nuances van gedroogde pruimen en rozijnen en een aangename houttoon, terwijl de smaak zacht en beklijvend is. Een heerlijk aperitief en ook erg lekker bij diverse soorten kaas. Een traktatie bij verse walnoten.

  Meer informatie
 8. quinta do noval 20 years old tawny port
  quinta do noval 20 years old tawny port
  € 55,00 € 45,45

  Deze Port is samengesteld uit tawny port die ouder is dan 20 jaar. De kleur is prachtig doorzichtig lichtbruin met rode reflecties. De wijn hangt met dikke tranen in het glas. De geur is meeslepend, telkens weer schijnen er andere nuances boven te komen. De smaak is zacht, met tonen van fruit, kastanjehout, pruimen, chocolade en leer. De finale is heel lang en volmaakt in balans.

  Meer informatie
 9. 2001 Quinta do Noval Silval Vintage Port Portugal
  2001 Quinta do Noval Silval Vintage Port Portugal
  € 59,50 € 49,17

  Zo'n 8 jaar gerijpte port van een tophuis als Noval is nergens te koop onder de veertig Euro... Opleg is niet meer nodig; na het decanteren is de smaak rijp, vol en lobbig. Er is fluweelzacht fruit, specerijen, een vleugje cacao en zoethout. Een

  Meer informatie
Bekijken als Lijst Rooster

Items 1-10 van 22

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren