Wijnen

Bekijken als Lijst Rooster

6 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Quinta do Noval Fine White Port Portugal
  Quinta do Noval Fine White Port Portugal
  € 11,95 € 9,88

  Deze Port heeft een strogele kleur. De wijn hangt aan het glas, dikke tranen lopen langzaam naar beneden. Uitermate zacht, de geur is aromatisch en doet denken aan muskaat, gedroogde blanke rozijnen en vlierbessen. De smaak is warm, beklijvend, met een zachte finale, waarin impressies van kastanjehout en zuidvruchten prettig nablijven. Heerlijk als aperitief. De wijn kan op kamertemperatuur geschonken worden, maar we zien steeds meer dat men de wijn gekoeld, soms met ijsblokjes serveert.

  Meer informatie
 2. Quinta do Noval Fine Ruby Port Portugal
  Quinta do Noval Fine Ruby Port Portugal
  € 11,95 € 9,88

  Met de Ruby Port maakt u kennis met de “eenvoudigste” port van de “Shipper” Quinta do Noval, die hiermee zijn reputatie als tophuis meer dan bewijst. Deze krachtige, jonge port werd gemaakt uit een blend van de 5 beste druivensoorten van de 40 variëteiten die men aantreft in de verschillende geclassificeerde wijngaarden van de Douro. Dieppurper van kleur, de geur biedt primair fruit van de druiven en in de smaak proeft u rozijnen, een gamma zuidvruchten, en tenslotte een heerlijk lange finale.

  Meer informatie
 3. 2011 Quinta do Noval Late Bottled Vintage Port
  2011 Quinta do Noval Late Bottled Vintage Port
  € 17,95 € 14,83

  Het is ons gelukt om ook bij Quinta do Noval een restant van de 2008 lbv port los te peuteren. Deze nu al zeer vele jaren gerijpte LBV is een echte kanjer... De kleur van deze wijn begint te ‘tanen'; van ruby naar tawny. In het glas ziet u dikke tranen, een teken van concentraat. Geur en smaak zijn boeiend, rijk aan geconcentreerd fruit, met een heerlijk vleugje vanille van de houtrijping. Een grote portwijn, die zeker nog jaren verder mag rijpen. De prijs is een grote meevaller...

  Meer informatie
 4. quinta do noval black label
  quinta do noval black label
  € 18,95 € 15,66

  Dit is een bijzondere en zeer krachtige ruby port met een fantastische fruit smaak. Een echte specialiteit van het huis Noval dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Prima te gebruiken als after dinner port maar ook heerlijk op vele andere momenten, bijvoorbeeld als afsluiteing van een wandeling in de herfst

  Meer informatie
 5. 2000 Quinta Do Noval Vintage Port
  2000 Quinta Do Noval Vintage Port
  € 97,50 € 80,58

  Vintage Port is de beste kwaliteit port. Het is wijn met jaartal dus uit één jaar. Alleen in de beste oogstjaren en van wijn afkomstig uit de beste wijngaarden worden vintage ports gemaakt. Een vintage port kan zeer lang rijpen. Na een rijpingstijd van twee tot drie jaar in vaten, wordt deze port gebotteld. Hij ontwikkelt zich verder op fles. Deze port kan meestal heel lang worden bewaard en vormt veel depot.

  Meer informatie
Bekijken als Lijst Rooster

6 Items

per pagina
Aflopend sorteren