Wijnen

Bekijken als Lijst Rooster

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Quinta do Noval Extra Dry White Port Portugal
  Quinta do Noval Extra Dry White Port Portugal
  € 11,45 € 9,46

  Witte port is meestal zoet. Toch wordt er ook droge witte port gemaakt. Deze is vooral in de zomer als aperitief heerlijk. Serveer hem dan met ijsblokjes, en een schijfje limoen erin. Het is dan een heerlijk fris en verkwikkend.

  Meer informatie
 2. Quinta do Noval Fine Tawny Port Portugal
  Quinta do Noval Fine Tawny Port Portugal
  € 11,95 € 9,88

  Door de rijping van 3 jaar op hout, heeft de port een tanige kleur gekregen, vandaar ook de naam (tawny). De geur biedt nuances van gedroogde pruimen en rozijnen en een aangename houttoon, terwijl de smaak zacht en beklijvend is. Een heerlijk aperitief en ook erg lekker bij diverse soorten kaas. Een traktatie bij verse walnoten

  Meer informatie
 3. Quinta do Noval Tawny Reserve Port Portugal
  Quinta do Noval Tawny Reserve Port Portugal
  € 14,95 € 12,36

  Voor deze port neemt men druiven van oudere wijnstokken, zodat er in geur en smaak meer concentraat te proeven valt. De rijping vindt plaats op grote eikenhouten vaten en duurt vijf jaar. De kleur is dan ook duidelijk verder ontwikkeld, met heerlijke nuances van zuidvruchten afgerond met een vleugje hout. Voortreffelijk.

  Meer informatie
 4. Quinta do Noval 10 years Old Tawny Port
  Quinta do Noval 10 years Old Tawny Port
  € 24,50 € 20,25

  Door de rijping van 10 jaar op hout, heeft de port een tanige kleur gekregen, vandaar ook de naam (tawny). De geur biedt nuances van gedroogde pruimen en rozijnen en een aangename houttoon, terwijl de smaak zacht en beklijvend is. Een heerlijk aperitief en ook erg lekker bij diverse soorten kaas. Een traktatie bij verse walnoten.

  Meer informatie
Bekijken als Lijst Rooster

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren