Wijnen

Bekijken als Lijst Rooster

7 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. 2017 The Ned Sauvignon Blanc Marlborough Nieuw Zeeland
  2017 The Ned Sauvignon Blanc Marlborough Nieuw Zeeland
  € 11,95 € 9,88

  De geur stuift werkelijk uit het glas. Het water loopt ons in de mond wanneer we genieten van de aroma's van passievrucht, buxus en kiwi. De smaak is explosief fruitvol, goed ondersteund door een milde en aangename toon van zachtfrisse wijnzuren. De finale blijft ngelooflijk lang nazinderen; het kenmerk van een waarlijk grote wijn.

  Meer informatie
 2. 2008 Zephyr Gewurztraminer Marlborough Nieuw Zeeland
  2008 Zephyr Gewurztraminer Marlborough Nieuw Zeeland
  € 14,95 € 12,36

  De naam Zephyr doet eer aan de overheersende winden in Marlborough, die er mede voor zorgen dat er zo'n unieke omstandigheden zijn voor de druiven om te rijpen. Glover Family Wineyards, opgericht aan het einde van de 19e eeuw was hierdoor geinspireerd. De wijngaarden liggen voornamelijk in Dillons Point, een sub regio van Marlborough. Er wordt wijn gemaakt in een stijl waar de uitzonderlijke kwaliteit van het fruit met minerale interventie wordt nagestreefd. Frisheid in deze wijn komt voort uit 100% fermentatie in RVS. Opleg op de droesem zorgt voor complexiteit en kracht in deze wijn 

  Meer informatie
 3. 2015 The Ned Pinot Noir Marlborough Nieuw Zeeland
  2015 The Ned Pinot Noir Marlborough Nieuw Zeeland
  € 14,95 € 12,36

  De pinot noir druif is vooral thuis in de Franse Bourgogne streek. Pogingen om van deze druif ook elders grote wijnen te maken, zijn goeddeels mislukt. Dit is een van de zeldzame uitzonderingen. Door het juiste klimaat en de perfecte grond is deze Pinot Noir een monu-ment van een wijn geworden; met de grote Bourgogne wijnen als voorbeeld. Proef maar.

  Meer informatie
 4. 2011 Astrolabe Province Marlborough Nieuw Zeeland
  2011 Astrolabe Province Marlborough Nieuw Zeeland
  € 18,95 € 15,66

  "The Astrolabe" was het machtige zeischip van de Franse ontdekkingsreiziger Dumont d'Urville dat naar Marlborough Sounds voer in de 19e eeuw. Het schip zelf ontleend haar naam aan een maritiem navigatiehulpmiddel. Het wijngoed richt zich volledig op het maken van wijnen met een sterrenstatus. Deze wijn is zer vol van smaak met indrukken van Lychees, rozen en rozeblaadjes. Toch ook zeer verfijnd en heerlijk drinkbaar, speciaal bij een rommedoe! 

  Meer informatie
 5. 2010 Mount Difficulty Target Gully Bannockburn Pinot Noir Central Otago Nieuw Zeeland
  2010 Mount Difficulty Target Gully Bannockburn Pinot Noir Central Otago Nieuw Zeeland
  € 69,50 € 57,44

  Mt. Difficulty bezit enkele van de oudste wijngaarden in de regio. Dit geeft met name de pinot noir extra complexiteit en concentratie. De naam van het wijnhuis is afgeleid van de nabijgelegen berg Mount Difficulty die hier zorgt voor een droge zomer en een lange, koele herfst. Een topwijn is afkomstig van de wijngaard Target Gully, gelegen in Bannockburn Een kleine opbrengst die met pure passie en handwerk tot stand komt en alleen in topjaren geproduceerd wordt. De wijn biedt een breed palet van rode kersen en bessen ondersteund door herkenbare kruidige tonen van drop en anijs. De geconcentreerde afdronk laat u genieten van rode bosvruchten en rijpe tannines.

  Meer informatie
 6. 10 Mount Difficulty Pipeclay Terrace Bannockburn Pinot Noir Central Otago Nieuw Zeeland
  10 Mount Difficulty Pipeclay Terrace Bannockburn Pinot Noir Central Otago Nieuw Zeeland
  € 69,50 € 57,44

  Een topwijn afkomstig van de wijngaard Pipeclay Terrace van het Nieuw-Zeelandse wijnhuis Mt. Difficulty. Een kleine opbrengst die met pure passie en handwerk tot stand komt en alleen in topjaren geproduceerd wordt. Deze 2010 laat u genieten van heerlijke, geparfumeerde zwarte bessen en kersen die kenmerkend zijn voor de pinot noirs van Pipeclay, ondersteund door wat kruidige en bloemige tonen. Stevige, fruitige afdronk met elegante en fijne tannines. Een zeer elegante en uitgebalanceerde wijn. 

  Meer informatie
Bekijken als Lijst Rooster

7 Items

per pagina
Aflopend sorteren