Wijnen

Bekijken als Lijst Rooster

8 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. 2018 Bitacora Verdejo Rueda Spanje
  2018 Bitacora Verdejo Rueda Spanje
  Speciale prijs € 5,25 € 4,34 Normale prijs € 5,75

  De Bitacora is een lichte en fris droge witte wijn en bovendien voor 100% gemaakt van de Verdejo druif. De Bitacora is lichtgeel van kleur in het glas met een fruitig bouquet. In de mond toont deze wijn zich fris met een hint van appel en citrus, met een finish die het best omschreven kan worden als delicaat.

  Meer informatie
 2. 2016 Clea Verdejo Rueda Spanje
  2016 Clea Verdejo Rueda Spanje
  € 9,95 € 8,22

  Heerlijk frisse wijn die gemaakt is van de aromatische Verdejo druif, de belangrijkste druif voor het Rueda gebied. Deze wijn is fris en heeft een bepaalde mineraliteit, maar heeft toch ook een lekkere gevulde smaak met rijpe citrustonen, groene en gele appels. Een heerlijk aperitief of begeleider van Oosterse keuken, maaltijd salades of Vitello Tonnato.

  Meer informatie
 3. 2013 Clea Crianza D.O. Ribera del Duero Spanje
  2013 Clea Crianza D.O. Ribera del Duero Spanje
  € 14,95 € 12,36

  D.O. Ribera del Duero is inmiddels een internationaal befaamde regio die de laatste jaren meerdere beroemde wijnen heeft afgeleverd. Clea is een wijn met een verhaal over kunst, ontwikkeld door de mannen achter Vintae. De bodega selecteert zijn druiven uit wijngaarden rond de dorpen: Fuentemolinos, Quintanilla de Onésimo, Anguix en Moradillo de Roa, hier komen de beste druiven (cabernet sauvignon, tinta de pais* en tinta fina*) vandaan. Er wordt in het proces om tot een geweldige wijn te maken niets aan het toeval overgelaten. Van kleine 15 kilo-kratjes voor het plukken tot een strenge druifselectie waar alleen de allerbeste druiven worden gebruikt. Alle wijnen worden gerijpt op Frans eiken in wisselende perioden van oude en nieuwe vaten. Zo rijpt Roble alleen op oud eiken, de Crianza deels op nieuw en deels op een jaar oude vaten en de Reserva met het grootste aandeel nieuwe houten vaten. Het resultaat mag er zijn, de wijnen van Clea vallen regelmatig in de internationale prijzen o.a. Mondus Vini en Decanter. 

  * Tinta de Pais en Tinta Fina zijn locale klonen van de Tempranillo druif.

  Meer informatie
 4. 2011 Clea Riserva Ribera del Duero Spanje
  2011 Clea Riserva Ribera del Duero Spanje
  € 18,95 € 15,66

  D.O. Ribera del Duero is inmiddels een internationaal befaamde regio die de laatste jaren meerdere beroemde wijnen heeft afgeleverd. Clea is een wijn met een verhaal over kunst, ontwikkeld door de mannen achter Vintae. De bodega selecteert zijn druiven uit wijngaarden rond de dorpen: Fuentemolinos, Quintanilla de Onésimo, Anguix en Moradillo de Roa, hier komen de beste druiven (Cabernet Sauvignon, Tinta de Pais* en Tinta Fina*) vandaan. Er wordt in het proces om tot een geweldige wijn te maken niets aan het toeval overgelaten. Van kleine 15 kilo-kratjes voor het plukken tot een strenge druifselectie waar alleen de allerbeste druiven worden gebruikt. Alle wijnen worden gerijpt op Frans eiken in wisselende perioden van oude en nieuwe vaten. Zo rijpt Roble alleen op oud eiken, de Crianza deels op nieuw en deels op een jaar oude vaten en de Reserva met het grootste aandeel nieuwe houten vaten. Het resultaat mag er zijn, de wijnen van Clea vallen regelmatig in de internationale prijzen o.a. Mondus Vini en Decanter.

  * Tinta de Pais en Tinta Fina zijn locale klonen van de Tempranillo druif.

  Meer informatie
 5. 2016 Belondrade Y Lurton Verdejo Rueda D.O. Spanje
  2016 Belondrade Y Lurton Verdejo Rueda D.O. Spanje
  € 35,95 € 29,71

  Belondrade y Lurton is meer dan wijn. Het is een filosofie, een visie. Duurzaame wijnbouw en productie dragen bij aan een wijn die met liefde is gemaakt. Deze witte wijn is gewoonweg van een absolute topklasse. Heel erg veel rijkdom in de volle aromatische smaak. Complexe tropische fruit aroma's en verrassend soepel. Verdejo op zijn allerbest!

  Meer informatie
 6. 2009 Protos Finca El Grajo Viejo Ribera Del Duero Spanje
  2009 Protos Finca El Grajo Viejo Ribera Del Duero Spanje
  € 52,50 € 43,39

  Wijn van een afzonderlijk domein van Protos. Hier worden de beste selecties van de druiven, afkomstig van maar liefst 70 jaar oude stokken, gemaakt. Druif voor druif wordt geinpecteerd op juiste rijpheid. De wijn verblijft 18 maanden in nieuw frans eikenhout. Het resultaat is een verbluffend stevige wijn met een moderne, fraai fruitige fluweel zachte smaak. Kan een stevige vlees schotel met gemak aan, ook heerlijk bij kazen die van rijpheid het bord af lopen.

  Meer informatie
Bekijken als Lijst Rooster

8 Items

per pagina
Aflopend sorteren