Wijnen

Bekijken als Lijst Rooster

5 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Ackerman Laurance rose Mousseux brut Frankrijk
  Ackerman Laurance rose Mousseux brut Frankrijk
  € 7,95 € 6,57

  Fris, zacht en ‘crispy'fruit, verwelkomt u in de geur. De smaak geeft het fruit van bosaardbeien en kersen, de zachte mousse maakt deze wijn tot een heerlijk aperitief. Licht gekoeld geserveerd komt hij het beste tot zijn recht.

  Meer informatie
 2. ackerman laurance mousseux brut
  ackerman laurance mousseux brut
  € 7,95 € 6,57

  Goed mousserende wijn herkent u aan de grootte en de wijze van opstijgen van de belletjes in het glas. Natuurlijk is de kwaliteit van de gebruikte basiswijn ook van grote invloed. Deze wijn is geboren en getogen in de Loire-streek. Men oogstte de druiven tamelijk vroeg, om een fris en fruitig karakter te waarborgen. Daarna werd de tweede gisting bewerkstelligd, door onvergiste suikers toe te voegen aan de wijn. Mooie pareling die in het glas lang actief blijft. Fris-droog, zonder hardheid. Ideale vervanger voor de zeer dure champagnes! Leent zich uitstekend als klassiek aperitief, waarbij fijne traiteurhapjes het uitstekend doen.

  Meer informatie
 3. 2013 Sancerre Domaine Christian Salmon Frankrijk
  2013 Sancerre Domaine Christian Salmon Frankrijk
  € 15,95 € 13,18

  De familie Salmon teelt al 6 generaties lang druiven in de regio Sancerre, voornamelijk binnen de beroemde gemeente Bué, wiens wijnen bekend zijn over de hele wereld. Irénée Salmon en zijn zonen hebben wijngaarden gevestigd op de beste hellingen. Deze nalatenschap, doorgegeven van vader op zoon, moedigt aan om het terroir en de teeltmethoden te respecteren, zodat de natuur zich het beste kan uiten en de kenmerkende smaken en aroma’s van de Sauvignon Blanc goed naar voren komen.Vandaag de dag zijn 15 hectare wijngaarden AOC Sancerre Blanc in het bezit van familie Salmon.

   

  Meer informatie
Bekijken als Lijst Rooster

5 Items

per pagina
Aflopend sorteren