Wijnen

Bekijken als Lijst Rooster

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. 2017 The Ned Sauvignon Blanc Marlborough Nieuw Zeeland
  2017 The Ned Sauvignon Blanc Marlborough Nieuw Zeeland
  € 11,95 € 9,88

  De geur stuift werkelijk uit het glas. Het water loopt ons in de mond wanneer we genieten van de aroma's van passievrucht, buxus en kiwi. De smaak is explosief fruitvol, goed ondersteund door een milde en aangename toon van zachtfrisse wijnzuren. De finale blijft ngelooflijk lang nazinderen; het kenmerk van een waarlijk grote wijn.

  Meer informatie
 2. 2008 Zephyr Gewurztraminer Marlborough Nieuw Zeeland
  2008 Zephyr Gewurztraminer Marlborough Nieuw Zeeland
  € 14,95 € 12,36

  De naam Zephyr doet eer aan de overheersende winden in Marlborough, die er mede voor zorgen dat er zo'n unieke omstandigheden zijn voor de druiven om te rijpen. Glover Family Wineyards, opgericht aan het einde van de 19e eeuw was hierdoor geinspireerd. De wijngaarden liggen voornamelijk in Dillons Point, een sub regio van Marlborough. Er wordt wijn gemaakt in een stijl waar de uitzonderlijke kwaliteit van het fruit met minerale interventie wordt nagestreefd. Frisheid in deze wijn komt voort uit 100% fermentatie in RVS. Opleg op de droesem zorgt voor complexiteit en kracht in deze wijn 

  Meer informatie
 3. 2011 Spy Valley Gewurztraminer Marlborough Nieuw Zeeland
  2011 Spy Valley Gewurztraminer Marlborough Nieuw Zeeland
  € 15,95 € 13,18

  Spy Valley is een van Nieuw Zeelands' s meest prestigieuze familiebedrijven. Het ligt aan de zuidkant van Wairau Valley in Marlborough, uitstekende wijngaarden en moderne faciliteiten zorgen voor prima voorwaarden om te komen tot het maken van bijzondere wijnen. Deze Gewurztraminer is strogeel en heeft aroma's van oosterse specerijen, gember, citroenschil en rijp tropisch fruit. De stevige struktuur zorgt voor een smakelijke wijn met een aangemaam olieachtige textuur.

  Meer informatie
 4. 2011 Astrolabe Province Marlborough Nieuw Zeeland
  2011 Astrolabe Province Marlborough Nieuw Zeeland
  € 18,95 € 15,66

  "The Astrolabe" was het machtige zeischip van de Franse ontdekkingsreiziger Dumont d'Urville dat naar Marlborough Sounds voer in de 19e eeuw. Het schip zelf ontleend haar naam aan een maritiem navigatiehulpmiddel. Het wijngoed richt zich volledig op het maken van wijnen met een sterrenstatus. Deze wijn is zer vol van smaak met indrukken van Lychees, rozen en rozeblaadjes. Toch ook zeer verfijnd en heerlijk drinkbaar, speciaal bij een rommedoe! 

  Meer informatie
Bekijken als Lijst Rooster

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren